İHSAN SÜREYYA SIRMA ANAOKULU
Alan Mahallesi. Şeyh El Hazin Caddesi. No167/1 Siirt /Merkez.

VİZYON

İhsan Süreyya Sırma Anaokulu olarak vizyonumuz; okullaşma oranının arttırılıp, çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı, bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ile farkındalık oluşturan ve tercih edilen bir kurum olmaktır.

MİSYON

İhsan Süreyya Sırma Anaokulu, okul hayatına ilk adımını atan öğrencilerimizin gelişim ve öğrenmenin temel prensiplerine bağlı bir şekilde psikomotor, bilişsel, duygusal, dil, ahlaki ve kişilik gelişimine katkıda bulunmak; bunlarla beraber doğaya duyarlı, yaratıcı ve farklılıklara saygı gösteren, değerler eğitimi sayesinde kendine, ailesine, çevresine, ülkesine ve dünyaya faydalı bireyler yetiştirmeyi görev edinmiştir.

Öğretim Şekli :Normal Eğitim

Normal Eğitim